TENNISBUSINESSCLUB HAAGLANDEN
Samen sterk in sport en werk!

Tennis & Padelreizen


Wij organiseren jaarlijks tennisreizen in samenwerking met www.tennisreis.nl naar o.a. Portugal, Spanje en Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in uitstekend verzorgde tennis-/padelreizen naar fraaie, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Wij bieden reizen aan op basis van all-inclusive, volpension en halfpension. Bent u 20 of 75, beginner of competitiespeler, gaat u alleen of met bekenden? Iedereen kan deelnemen. Bij ons kunt u ook terecht voor tennis & padel weekenden in Nederland.

Vilamoura, Portugal - 22 t/m 27 maart 2024 (Tennis)

Dit is de derde keer dat we op tennisreis gaan naar Portugal. 5 dagen lang op reis, waarvan 4 dagen tennisclinics (3 uren per dag), padellen (geen les) als je daar nog zin in hebt in de middag, hele dag lekker eten en drinken en vooral ook genieten van de voorjaarszon bij het zwembad van het Vilamoura Garden Hilton Hotel. We vliegen vanaf Rotterdam naar Faro. Als voorbereiding op het aankomende tennisseizoen. Wie wil dat nu niet. € 799,- Excl. ticket.

Calahonda, Málaga, Spanje - 15 t/m 22 november 2023 (Tennis & Padel)

In november 2023 waren we met 12 deelnemers op een tennis & padelreis naar Calahonda, Málaga, Spanje. Fabienne Baart en Esther Timmermans waren de tennistrainers en Mike Simon de padeltrainer. Na elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet, 3 uren tennissen en/of padellen. Aansluitend een Spaans lunch-buffet en de middag was vrij naar eigen invulling. In de regio is veel te zien zoals Málaga en Marbella. Zelfs Gibraltar kunnen we zien op afstand bij helder weer. In de avond kwamen we weer tijdens het eten bij elkaar voor een heerlijk diner. 7 dagen lang 26 graden was heel fijn, zeker tijdens ons Nederlandse regenseizoen. We hebben analyses gemaakt van alle slagen van alle deelnemers en je krijgt dan ook een analyse mee naar huis om verder aan te werken als je weer in Nederland bent. Zie hier een visueel verslag van onze Spaanse tennis & padelreis.