TENNISBUSINESSCLUB HAAGLANDEN
Samen sterk in sport en werk!

Een frisse start voor Tennisclub WW

Per 1 oktober zal Tennisschool WW worden georganiseerd door inmiddels bekende gezichten op ons park, namelijk Fabienne Baart & Esther Timmermans.

Tenniskids WW
Samen met Sander Janson hebben Fabienne en Esther zich sinds april dit jaar beziggehouden met Tenniskids WW. “We zijn met 0 kinderen begonnen en nu geven we al 122 kids spelenderwijs les”, zegt Fabienne. We hebben voornamelijk de gymles overgenomen op Paschalisschool en OBS benoordenhout voor het invullen van de naschoolse activiteit op dinsdag en vrijdag. Dinsdag zijn er 36 kids van OBS Benoordenhout en vrijdag zijn er 32 kids van Montessori Waalsdorp en Schoolvereniging Wolters. Daarnaast geven wij op woensdagmiddag en zondagochtend jeugd clublessen.

Tennisschool WW
Per 1 oktober zullen we met ons team ook de volwassenen gaan lesgeven. Kevin Boelhouwer, had een internationale tenniscarrière en geeft al 10 jaar les op hoog niveau, aan zowel volwassenen als jeugdselectie. Sander Janson en Sirius Paalvast zullen de volwassen, recreatieve spelers les gaan geven. Fabienne Baart en Esther Timmermans houden zich voornamelijk bezig met de Tenniskids WW. “Wij zijn heel blij met deze samenstelling van het team van Tennisschool WW”, zegt voorzitter Erik Nuijten.

Tennisevents
Naast de bestaande ladder en tossavond zullen er veel events worden georganiseerd door de tennisschool WW. Te denken valt aan inloopavonden per doelgroep, dubbels & bubbels, ladies-afternoon, tennisclinics voor bedrijven en scholen, bedrijventoernooi, maar ook tennisreizen naar Spanje en Portugal. Voor elk wat wils! Hou de website www.tennisbusinessclub.nl in de gaten.

Tennisclub WW
Om lessen te krijgen van ons team binnen Tennisschool WW op Tennisclub WW, dien je lid te zijn van de tennisvereniging. Als je dit najaar lid wordt krijg je 50% korting, dus dat is zeker de moeite waard. “Wij kijken heel erg uit dat onze club weer gaat bruisen zoals vroeger en daar heb ik alle vertrouwen in”, zegt secretaris Robert van der Meer.

Nieuw bestuur
Sinds dit jaar is er ook een fris nieuw bestuur met voorzitter Erik Nuijten, secretaris Robert van der Meer, penningmeester Menno van Boven en algemeen lid Okke Zijsling. Zij willen naast een vast team heel graag vrijwilligers om hen heen formuleren, waardoor we onze Tennisclub WW weer gezamenlijk kunnen gaan dragen. Dus meld je aan via de website.


Tennisschool WW
Samen sterk in sport en werk
Den Haag, 1 oktober 2023


INSCHRIJVEN VOLWASSENEN