TENNISBUSINESSCLUB HAAGLANDEN
Samen sterk in sport en werk!

Klasse Kantine

Klasse Kantine maakt de horeca op o.a. tennisverenigingen leuker, gezonder, makkelijker, maar zeker ook goedkoper! De Klasse Kantine is hét veelomvattende concept voor kantine en clubhuis en is officieel partner van de KNLTB. Jarenlange ervaring in zowel horeca als ook in de sportmarkt. Het verschil zit vooral in de kwaliteit. Klasse Kantine gaat uit van stijgende opbrengsten voor verenigingen door een kwaliteitsinjectie. En ja, tegelijkertijd zullen de meeste clubs meer besparen op inkoop dan dat ze ooit gedacht hadden. Dat is een prettige bijkomstigheid. Maar het verhogen van de omzet, het ontzorgen van vrijwilligers en zeker ook het “leuker” maken van de centrale plek van iedere club zijn onze voornaamste speerpunten.

Fabienne & Esther hebben beide Hogere Hotelschool gedaan, zijn elkaar tegengekomen bij H.L.T.C. de Metselaars te Scheveningen en hebben de horeca 5 jaar gepacht, in die tijd de laatste ATP The Hague Open mogen organiseren op het park o.l.v. parkdirecteur Ivo Pols. Een mooie tijd waar we met veel plezier op terugkijken. Nu willen we graag tennisverenigingen helpen op het gebied van de horeca met behulp van de Klasse Kantine.

Waarschijnlijk heb je ons ontmoet tijdens een kringgesprek in de verschillende regio's van de KNLTB en heb je interesse in gratis advies op het gebied van horeca op jouw tennisvereniging. Of jouw tennisvereniging nu een pachter heeft, werkt met een horecamanager of dat de bar bezet wordt met vrijwilligers, het voordeel is altijd voor jouw vereniging. Wij helpen graag!